Saulės valandos - 20% DARBO DIENOMIS nuo 10-16 val. REZERVACIJOMS į Nugaros ir Viso Kūno masažus Vilniuje ir Kaune

Kodėl reikia išsiverkti?

"SPA Shanti" ajurvedos centrų ir "Shanti Resort" įkūrėja, ajurvedos praktikė ir lektorė, sąmoningo kvėpavimo specialistė Eglė Kauneckienė dalinasi savo mintimis apie 3S formulę gerai psichinei ir fizinei sveikatai palaikyti.


Apie 3S sužinojau iš savo draugės priklausomybių konsultantės Gabijos Vitkevičiūtės, kai pasidalinau, kad vieną rytą man ašaros teka upeliais ir nežinau kada sustos. Juk tiek daug visko vyksta ir tiek daug visko įvyko per pastaruosius metus, o aš buvau susikaupsi savo jausmuose, emocijose, reikaluose ir kažką savyje praleidau - tai save. Kai save apleidi tada labai lengva išmušti pagrindą iš po kojų, gali labai greitai pasiduoti masinei panikai, o juk išsitaškiusi, bijanti, nerami ir be miego, negalėsiu nei padėt kitiems, nei sukurti ką naudingo.

Todėl sustojau, iškvėpiau - įkvėpiau ir pradėjau naudoti savo gyvenime 3S formulę: sūrus vanduo, sūrus prakaitas, sūrios ašaros. Ši formulė padeda nuimti nerimą, įtampą kūne, išvalyti netinkamas mintis:

  1. Sūrus vanduo - turėjau galimybę maudytis vandenyne, grįžus pilu druską į vonią, neturi vonios išsitrink druska kūną duše, druska apvalo, detoksikuoja, papildo mineralais, ramina, nušveičia odą atgaivina.
  2. Sūrus prakaitas - būtinai kasdienoje rask laiko judesiui, mankštai, kad pajustum tą sūrumą ant savo kūno. Aš dabar kasdien darau 5 Tibeto pratimus (jie nesunkūs, aktyvūs, gerinantys sveikatą ir aktyvumą) ir ilgai vaikštau gamtoje. Tibeto pratimų nuorodą rasite čia...
  3. Sūrios ašaros - neužpauskim jausmų ir emocijų tai kas vyksta, kas mus skaudina ar kelia baimę tegu ašarom išplaukia ir išvalo mūsų širdis.  Leiskit sau verkti ir išsiverkus grįžkit prie pirmo punkto.

Išlaikykime ramybę širdyje ir sveikatą kūne.

Back