Saulės valandos - 20% DARBO DIENOMIS nuo 10-16 val. REZERVACIJOMS į Nugaros ir Viso Kūno masažus Vilniuje ir Kaune

Nauja erdvė restartui - Shanti Resort

Jautiesi išsibarstęs? Pametęs gyvenimo prasmę, tikslą, SAVE? O gal tiesiog nori pagerinti sveikatą, atitrūkti nuo darbų ir skirti laiko kokybiškam poilsiui? Tu teisingame kelyje. Paruošėme tau naują erdvę Savęs Pažinimo Kelionei.

2020 metų pavasarį duris atvėrė  "Shanti Resort"  - nauja sąmoninga erdvė, įsikūrusi unikalioje vietoje, Aukštadvario regioniniame parke (Ūbiškių vietovė), šalia senojo Balandiškių piliakalnio (-istorija siekia 2000 metų), tarp įstabaus grožio Juodžio ir Vaisiečio ežerų.

    

 

Čia darniai sąveikauja pagoniškos, budizmo, jogos bei ajurvedos tradicijos, vyksta sąmoningi renginiai, retritai šeimoms, įmonėms, vestuvėms, suaugusiems ir visiems, ieškantiems gamtos prieglobsčio bei dvasios atgaivos.

Nesvarbu, ar jūs esate sveikuolis, ar dar tik besidomintis – Shanti Resort laukiami visi, trokštantys savo gyvenime įvesti balansą tarp kūno, proto ir sielos. Savaitgalio rutina ir įgyti įpročiai nejučia gali tapti kasdieniu instrumentu sveiko ir sąmoningo gyvenimo link.

Kambariai

Shanti Resort harmoningam poilsiui yra jaukiai įrengti erdvūs kambariai ir nameliai:

11 kambarių (dviviečiai, triviečiai, galima papildoma lova) - talpina 26 asmenis.

   

Svečių namas - 8 asm.

Svečių namelis - 4 asm.

Pirties namelis - 2 asm.

Maitinimas

"Shanti Resort" atrasite subalansuotą sveiką vegetarinę mitybą, kurią pamėgs ne tik vegetarai. Meniu ir valgiaraštis sudaromas individualiai kiekvienam renginiui: nuo skaniausių vegetarinių, veganinių patiekalų iki detoksikacijai skirto meniu (vaisių, daržovių sultys, kt.).

 

Šventėms, vestuvėms ir įvairioms progoms atrasite ne tik nuostabų maisto skonį, bet ir  akį traukiančią estetiką patiekalų, užkandžių, gardėsių, gėrimų  įvairovėje. Patiekiamas maistas čia sulaukė net išrankiausio gurmano ar sveikuolio komplimentų. Resorte puoselėjama sąmoningumo kultūra be alkoholio ir kitų svaigalų.

SPA ir Pirtis

Shanti Resort jūsų laukia SPA masažai, pirties ritualai, teminės pirtys (mergvakariams, bernvakariams ir kitoms progoms) suaugusiems, šeimoms su vaikais ir draugais, poroms, įmonių ir organizacijų kolektyvams. Papildomai galima užsisakyti pirties užkandžių, pirties kubilą, kakavos ceremoniją, arbatų degustaciją, kitų atrakcijų bei nakvynę, daugiau čia...

Resorte taip pat puoselėjama sąmoningumo kultūra be alkoholio ir kitų svaigalų.

 

 

Daugiau informacijos apie "Shanti Resort" čia...

Turite klausimų?

Rašykite el. paštu: info@shantiresort.lt

Skambinkite telefonu: +370 603 38078

Back